Betaalmethoden

Bij Globalbudlr heb je de keuze uit 7 eenvoudige en veilige betaalmethoden:

iDeal
Ideal is in Nederland één van de bekendste manieren om online te betalen. Bijna alle banken in Nederland zijn aangesloten bij deze betalingsmethode.
Meer informatie

Bancontact
Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.
Meer informatie

Przelewy24
Przelewy24 ondersteunt 165 banken en diverse andere betaalmethodes en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van Polen.
Meer informatie

Sofort
SOFORT Banking is een betaalmethode die de transactie verzorgt tussen een betaler en een bedrijf. Sofort is vooral populair in Duitsland.
Meer informatie

Giropay
Giropay Giropay is een online betaalmethode die veel gebruikt wordt in Duitsland. Het stelt gebruikers in staat om veilig en direct betalingen te doen via hun online bankrekening.
Meer informatie

Bitcoin
Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta die steeds vaker wordt gebruikt als een alternatieve vorm van betaling. Het maakt peer-to-peer transacties mogelijk zonder de tussenkomst van financiële instellingen en biedt gebruikers wereldwijd een vorm van elektronisch geld.
Meer informatie

Bankoverschrijving factuur/acceptgiro
Als je de voorkeur geeft aan achteraf betalen, kies dan voor Bankoverschrijving factuur/acceptgiro. We voegen de factuur met acceptgiro toe aan je bestelling en vragen je deze binnen 14 dagen na ontvangst te voldoen. Voor deze optie geldt een toeslag van € 23,36, die op de factuur wordt verrekend.