MEEST GESTELDE VRAGEN

Alle producten die wij verkopen zijn legaal in Nederland.

Wij begrijpen dat je de betaling discreet wilt voldoen. Daarom staat op de afschrift onze bedrijfsnaam “direct message services bv”.

Ja wij verzenden je pakket altijd discreet zonder uiterlijke kenmerken.

Wij versturen en bezorgen in alle landen binnen de EU.

Ja met uitzondering van bepaalde hygiëne producten. Producten met een THT datum worden niet retour genomen.

Wij bieden een uitstekende klantenservice. Zo kun je het contact formulier invullen maar ook gemakkelijk een WhatsApp berichtje sturen.

ALGEMENE VRAGEN

Het kan zijn dat een gekozen product in jouw land verboden is. In dat geval kun je jouw bestelling helaas niet afrekenen. Hierop is geen uitzondering mogelijk.

Aan het gebruik van psychoactieve middelen zit altijd een risico. Beperk de risico’s door een juiste dosis te nemen en gebruik te maken van een tripzitter. Een fatale overdosis truffels is bijna onmogelijk. Door de lage toxiciteit van psilocybe zou je bijna 50kg moeten consumeren om tot een potentieel dodelijke hoeveelheid te komen.

Verander van omgeving, zet andere muziek op, eet of drink iets met veel suiker en hoop dat je gebruik hebt gemaakt van een tripzitter die je op je gemakt stelt

Nee wij hebben (nog) geen affiliate programma. Wel kun je een eigen persoonlijke kortingscode krijgen en gebruik maken van onze commissie regeling. Neem hiervoor contact met ons op.

Populairste categorieën van Budlr